Cedrus Vastgoed

Cedrus Vastgoed is een ambitieuze, zelfstandige en onafhankelijke vastgoedonderneming. Met passie voor complexe en uitdagende vastgoedvraagstukken. 

Actief in de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen, maatschappelijk vastgoed, herstructureringsopgaven, commerciële ruimten en het herbestemmen van (monumentaal) vastgoed.

Van locatieacquisitie, conceptontwikkeling tot integraal proces- en projectmanagement. We vertalen elk vastgoedvraagstuk naar inventieve oplossingen; ondernemend, daadkrachtig, doeltreffend, gedreven en bedreven.

Cedrus verzorgt het gehele ontwikkelproces; van het eerste idee tot en met de start van de bouw. Zowel risicodragend als in opdracht. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, semi-overheden, (collega) marktpartijen en particulieren.

Een integrale aanpak kenmerkt Cedrus. Daarin wordt gezocht naar samenhang tussen ruimtelijke, economische en sociaal-culturele aspecten. Brede ervaring, een krachtig netwerk, ondernemerschap en enthousiasme komen daarbij uitstekend van pas.

Robert Hellings Linkedin