In de file voor een nieuwbouwwoning in Brandevoort

Start verkoop LIVING Liverdonk
13 september 2020

HELMOND - Op zondag middenin Brabant in de file staan, dat is deze tijd bijna niet meer denkbaar. Tóch was het vandaag werkelijk aan de orde. Aan de Abendonk in Helmond vormde zich vanochtend rond tienen een lange rij van auto’s. Gelukkig niet door een ongeval of defecte auto, maar vanwege de start verkoop van 31 nieuwbouwwoningen van LIVING Liverdonk!

Door een ballonnenhaag reden belangstellenden de ‘drive thru’ in. Daar ontving iedereen een plattegrond, zodat men langs alle verschillende woningtypen reed. Duidelijk zichtbaar kon je de kavels met toekomstige woningen zien, want op het hele plan stonden bordjes met een illustratie van het type en een kavelnummer.

“Op de website konden we de verschillende woningtypen al eerder bekijken. Daar zagen we op de situatiekaart kavelnummer 22 staan. Een twee-onder-een-kapwoning met voldoende ruimte en een ruime tuin. Hier kunnen we onze toekomst verder uitstippelen. We hopen dus dat de overige mensen in de rij voor de andere woningen komen ” zegt een wachtende vrouw, terwijl ze lachend haar man aankijkt.

Koffie met gebak

Dit nieuwbouwproject biedt zoveel variëteit aan woningen dat het echtpaar misschien ook nog wel andere kavels interessant gaat vinden. Een goed moment om keuzes te overwegen is altijd tijdens de koffie. Vandaar dat er aan het begin van de rondrit koffie met een appelflap was voor iedereen. Ook aan de kinderen was gedacht; zij kregen een lekkere fruitdrank. Halverwege was er tijd om informatie in te winnen bij het verkoopteam van het door Cedrus Vastgoed ontwikkelde bouwplan Wij Bouwen Brandevoort. Medewerkers van ERA vb&t Makelaars, Van Santvoort Makelaars en Adriaan van den Heuvel Makelaars brainstormen samen met de potentiële kopers over de mogelijkheden binnen een type woning.

Rustig wonen in het groen met het stadse leven dichtbij

LIVING Liverdonk ligt aan de rand van Brandevoort. Op loopafstand van de levendigheid van de Veste en dicht bij de uitvalswegen richting Helmond en Eindhoven. “Het plan bestaat uit 5 vrijstaand (geschakelde) woningen, 20 twee-onder-een-kapwoningen, 4 tussen- en 2 hoekwoningen op kavels vanaf 124 tot 448m2. Waarbij er nog een verscheidenheid aan opties is. Het merendeel van de in traditionele Brabantse bouwstijl ontworpen woningen heeft een garage. Ook is er de mogelijkheid tot een levensloopbestendige woning, dus aan veel doelgroepen is gedacht” verteld projectontwikkelaar Robert Hellings.

Brochure en planning

Bij de uitgang ontvangen alle geïnteresseerden een brochure en bijbehorende prijslijst. Meer dan 120 exemplaren zijn deze dag uitgedeeld. “Een overweldigend aantal” geeft Inge van ERA vb&t makelaars aan. Zij sluit namens het verkoopteam samen met Patricia Goudswaard om 12:00 uur de ’drive-thru’ af. Vanaf dat moment start de online verkoop. Inschrijven kan tot en met maandag 21 september 9:00 uur. Het echtpaar dankt de dames vriendelijk en zij horen mevrouw nog zeggen: “Kom schat, we gaan snel naar huis om in te schrijven. En misschien moeten we ook nog even naar zo’n levensloopbestendige woning kijken, die kavel met nummer 14…”

Meer informatie over dit nieuwbouwplan is te vinden op www.livingliverdonk.nl. Via deze website kunt u ook de brochure en prijslijst downloaden en kunt u zich inschrijven voor een koopwoning.