Start verkoop Tyboschplein op 27 juni 2020

Belangrijk nieuws:
De officiële verkoop van de 50 woningen aan het nieuwe Tyboschplein en de Rootakkers in Stiphout (Helmond) gaat van start! 

Het Tyboschplein is straks bij uitstek geschikt om buiten te zijn en te ontspannen. Gezellig samenzijn tijdens warme zomeravonden. Spelend en kletsend tussen de bomen, middenin een mooie groene woonomgeving. De start verkoop is gepland en de start bouw is daarmee nabij. 

Start verkoop Tyboschplein op zaterdag 27 juni 2020
We starten op zaterdag 27 juni aanstaande met de verkoop van de woningen! En wel op een heel bijzondere manier: je kunt met de auto naar de voormalige werf van Adriaans Aannemersbedrijf komen, waar je door middel van een heuse ‘drive through’ rond kunt rijden over het nieuw te bouwen Tyboschplein. Op de locaties waar de toekomstige woningen komen te staan, tref je een impressie aan van dat type woning. De huidige werf is dus eigenlijk al een beetje omgetoverd naar een woonhof.

Aan het einde van de rondrit overhandigen wij persoonlijk de brochure. En beantwoorden we alle vragen die je over het nieuwbouwplan hebt.

Keuze gemaakt?
Als je de brochure doorgenomen hebt en na de nodige afwegingen weet welke woning je wilt kopen, kun je via de website: www.tyboschplein.nl of aan één van de makelaars jouw definitieve woningkeuze doorgeven. Dit kan tot maandag 6 juli, daarna sluit de inschrijvingsperiode. 

Pak de auto
Pak dus op zaterdag 27 juni de sleutels van het kastje en kom naar ons toe. Wij zorgen voor een ‘take-away-versnapering’ zodat de start verkoop een bijzonder moment wordt dat we nooit gaan vergeten! 

Tot dan!
Met vriendelijke groet,
Team Tyboschplein

Bron: www.tyboschplein-stiphout.nl