Ontwikkel mee in het atelier van Wilbertoord II

Na het succes van de ontwerpateliers van nieuwbouwproject Eigenwijs Woning te Rotterdam en het reeds in ontwikkeling zijnde project De Malthezer Hoeve in Aarle-Rixtel, is ditmaal de beurt voor het Ontwerpatelier van Wilbertoord II te Wilbertoord.

Aan de Wethouder Linderslaan te Wilbertoord, tegenover het Gemeenschapshuis De Wilg, ligt een terrein waar Cedrus Vastgoed Ontwikkeling nieuwbouw wil gaan realiseren. En zoals inmiddels bekend, werkt Cedrus graag samen met de toekomstige bewoners, omwonenden en buurtgenoten.

Om het project van begin af aan vorm te geven naar de wensen en ideeën van de toekomstige bewoners, worden geïnteresseerden uitgenodigd om deel te nemen aan het Ontwerpatelier van Wilbertoord II. Tijdens de opstartfase kan men meedenken over het nieuw te bouwen plan. Welk type woning wil men graag zien in de kern van het dorp? Zijn er leuke ideeën voor de openbare ruimte?

Eenieder die het leuk vindt om deze en nog vele andere vragen te beantwoorden is van harte uitgenodigd op maandagavond 18 maart 2024 in Gemeenschapshuis De Wilg te Wilbertoord.

Aanmelden kan via c.bosma@pauwert.nl

 

Ontwerpatelier Wilbertoord II