Samenwerking VB+ en Cedrus Vastgoed

VB+ en Cedrus Vastgoed gaan samenwerken in proces- en projectmanagement op het gebied van wonen, zorg, commercieel- en maatschappelijk vastgoed. De samenwerking is gebaseerd op gedeelde waarden en een gedeelde visie. VB+ en Cedrus Vastgoed ondersteunen elkaar en zien meerwaarde in elkaars activiteiten, capaciteiten en ervaringen.

“Transparant, flexibel, gedreven en resultaatgericht zijn typerende kenmerken voor VB+” aldus Rob van Bussel. “Mijn energie haal ik uit samenwerkingen, waarbij we met elkaar naar een gezamenlijk doel toewerken. De + in VB+ staat symbool voor een samenwerking met de juiste partners om ons heen. Dit is een aansprekend voorbeeld hiervan! Ik kijk ernaar uit om mijn krachten te bundelen met Cedrus Vastgoed en samen te werken aan projecten die bijdragen aan creating great environments”.

Cedrus Vastgoed, onder leiding van ondernemer Robert Hellings, is een gedreven en zelfstandige vastgoedonderneming met ruime ervaring. Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen, maatschappelijk vastgoed, herstructurering en transformatie van (monumentaal) vastgoed, onderscheidt Cedrus Vastgoed zich door sterke lokale en maatschappelijke betrokkenheid.

Een van de eerste projecten waar we gezamenlijk mee aan de slag gaan is Catharinahoeve Veghels Buiten. Dit erfbuurtschap is gebaseerd op een boerenerf. Een zorgvuldig samengesteld stedenbouwkundig plan wat ruimte biedt aan 42 betaalbare woningen rondom een gemeenschappelijk erf. Ook de uitwerking van 106 woningen in plan Hazenwinkel Brandevoort wordt gezamenlijk opgepakt.

Kortgezegd, bundelen we onze krachten om de diensten proces- en projectmanagement uit te voeren voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers met ontwikkelingsplannen. 

Met vertrouwen én plezier kijken we uit naar deze samenwerking vol innovatie, groei en waarde creatie.

Bron: VB+ website 26-01-2024

Rob van Bussel (l) en Robert Hellings (r)