Reijsendaal-Noord, Rotterdam

Locatie:
Park16Hoven, deellocatie Reijsendaal-Noord, Rotterdam

Omschrijving:
60 vrije sector huurwoningen

Status:
In uitvoering
- Fase 1 (41 woningen) opgeleverd 2022
- Fase 2 (19 woningen) opgeleverd 2023

Cedrus is misschien het mooiste deelgebied van Park16Hoven aan het ontwikkelen; Reijsendaal-Noord. Park16Hoven is een groene en ruim opgezette wijk buiten het centrum van Rotterdam. De locatie Reijsendaal-Noord is gelegen aan de noordrand van deze wijk en biedt een blijvend weids uitzicht op de stadskwekerij en de daarachter gelegen luchthaven. Op deze prachtige locatie en aan dit ‘gouden randje’ komen woonblokken die een krachtige beëindiging van de wijk vormen. De ligging van de achtertuin op het zuiden en voortuinen met een terras georiënteerd op de avondzon maken dit project uniek. 

Het plangebied wordt doorkruist door de lanen van Park16Hoven. Elke laan kent een eigen kleurstelling, variërend van bruinrood tot antraciet en oranje. In de ontwerpen verloopt de kleur van het metselwerk mee met de lanen. Het gootdetail, de verholen goot, is ingezet als het krachtige samenbindende element van de bebouwing. Zo wordt een samenhang in architectuur en uitstraling bereikt. We hebben met veel enthousiasme aan dit plan gewerkt met Bergen Kolpa Architecten, Pauwert Architectuur én alle betrokkenen.

Eigenwijs Woning
Eerder ontwikkelden wij in deze nieuwste stadswijk in Rotterdam het deelgebied plan Eigenwijs Woning. Dit project hebben wij met de huidige bewoners middels Door te werken met Eigenwijs Creatief Ateliers is dit project samen met de huidige bewoners ontworpen. Ondertussen Inmiddels wonen de kopers ont men hier naar volle tevredenheid, mede doordat de bewoners hun individuele woning herkenbaar hebben kunnen maken met hun eigen ontwerpkeuzes. We zijn enorm trots op het resultaat van de samenhangende rijen met een eigentijdse uitstraling!

Bewuste Bouwers 
Een Bewuste Bouwer is het visitekaartje van de bouwsector. Bewuste Bouwers zetten de gedragscode in op hun bouwplaatsen om op een bewuste, veilige en duurzame wijze te werken, met inachtneming van de pijlers: omgeving, veiligheid, vakmanschap, milieu en verzorging. Bouwinvest, riz Bouw en Cedrus Vastgoed zijn in hun samenwerking Bewuste Bouwers van dit project.

 

 

 

Website:
www.reijsendaalnoord.nl

GoogleMaps

Overzicht

Impressie
Impressie
Impressie
Impressie