Bossebaan, Veldhoven

Locatie:
Bossebaan, rondom muziekschool Art4U, Veldhoven

Omschrijving: 
Circa 166 huur- en koopappartementen

Status:
In ontwikkeling

Op de hoek van de Burgemeester van Hoofflaan en de Bossebaan, waar nu nog het leegstaande Rabobankkantoor en het voormalige postkantoor staan, komt een geheel nieuw stuk Veldhoven. De locatie is ideaal: tegen het Citycentrum aan en daarmee op steenworp afstand van alle gewenste voorzieningen. Maar ook op de groene as, voor een ontspannen sfeer.

De muziekschool blijft gehandhaafd en krijgt vier buren. Moderne woongebouwen in een parkachtige omgeving, met de modernste bouwtechniek: comfortabel, transparant, zeer energiezuinig, aardgasloos en met ruime balkons. De gebouwen zijn gegroepeerd rond ‘buitenkamers’. Deze gemeenschappelijke buitenruimten continueren de groene as van oost naar west. Tegelijkertijd vormt het plan de aansluiting van de woonwijk d’Ekker naar het Citycentrum.

In het plan komen verschillende soorten appartementen: koop en huur, sociaal en vrije sector. Ieder gebouw heeft zijn eigen karakter en woningtypes, terwijl alle vier de gebouwen een duidelijke samenhang hebben. Onder de gebouwen ligt een parkeergarage met voor minimaal elk appartement een parkeerplaats.

Website:
www.bossebaan-veldhoven.nl

GoogleMaps

Overzicht

Situatie
Impressie
Impressie
Impressie